PRISER 2017 SERVERING MENY Ta kontakt for oppdaterte priser. HOVEDRETT
DESSERT
Kaffe følger med hovedrett Middag serveres grupper på mindre enn 10 pers. med 10% øket kuvertpris ANNEN SERVERING
HUSLEIE : PÅDEKNING, KJØKKENHJELP, DUKER, VASK, FYRING O.L.
(ved flere enn 22 gjester, eller flerretters meny tillegges fra kr.250,-) Hagaled står for salg av drikkevarer. Alle rettigheter. Jeg kan også leie inn kokk og tilby andre menyer. Ta gjerne kontakt så vi kan gjøre en avtale som passer for deg.
Meny og pris kan variere noe p.g.a. tilgang på råvarer.
|
HALLINGBORD ( kr. 390,- ) |
DUGURDSMAT ( kr. 235,- ) |
Spikjiskinke |
Vassgraut m/surmjølk og primskav |
Fenalår |
Surystil m/surmjølk |
Spikjipølse |
|
Rummegraut |
Spikjipølse |
Grautpinne |
Brunost |
Flesk og duppe |
Kvitost |
Varmrøykt ørret |
Mjølkeprim |
Grava laks |
Heimelaga syltetøy |
( vinter : rakafisk ) |
Kokte egg |
Lefserull m/fisk |
|
Rumme |
|
Surystil m/surmjølk |
Kviteseidsmør / setersmør |
Nysteikte kvikaku |
|
Kokt potet |
Asningskaku |
Eggerøre / kokte egg |
Potetlefse |
Kviteseidsmør / setersmør |
Flatbrød |
Rumme |
Brød |
Flatbrød |
|
Brød |
Kaffi med “lite affe” |
Potetlefse |
|
Dylle |
|
Moltekrem ( alt. riskrem) |
|
Kaffi med "lite affe" | |
Innhaldet i desse menya’dn kan variere noko etter årstid og tegjengelegheit