PRISER 2017 SERVERING

MENY

Ta kontakt for oppdaterte priser.

HOVEDRETT

  • Småmat – lefsekling, flatbrød kr. 290,-
  • Spekemat med tilbehør kr. 240,-
  • Spekemat med tilbehør og rømmegrøt kr. 290,-
  • Koldtbord A (min.10pers.) kr. 335,-
  • Koldtbord B (min.10pers.) kr. 280,-
  • Hallingbord (min.10pers.) kr. 390,-
  • Julebord (min.10pers.) kr. 385,-
  • Pinnekjøtt m/kålrotstappe kr. 320,- (prisforbehold)
  • Rakafisk m/tilbehør kr. 320,- (prisforbehold)

 

DESSERT

  • Multekrem kr. 65,-
  • Hjemmelaget fruktsalat m/krem kr. 65,-
  • ”Tilslørte bondepiker” kr. 65,-
  • Riskrem kr. 60,-
  • Gele/sjokoladepudding m/vaniljesaus kr. 50,-
  • Is m/ ”dekor” kr. 50,-

Kaffe følger med hovedrett

Middag serveres grupper på mindre enn 10 pers. med 10% øket kuvertpris

ANNEN SERVERING

  • Kaffe – kvikaku m/rømme, prim, syltetøy kr. 75,-
  • Kaffe – 2 halve rundstk. m/kjøtt og ost kr. 75,-
  • Kaffe – karbonadesmørbrød kr. 65,-
  • Kaffe – bløtkake el. eplekake m/krem kr. 65,-
  • Kaffe – kakestykke kr. 50,-
  • Lunchbord u/varm mat/stor frokost kr. 175,-
  • Dugurdsmat (tradisjonslunch) kr. 235,-
  • Frokost kr. 95,-
  • Mineralvann 0,5 l kr. 35,-
  • Øl 0,33l / 0,5l kr. 60,-/ 70,-
  • Vin / dram

HUSLEIE : PÅDEKNING, KJØKKENHJELP, DUKER, VASK, FYRING O.L.

  • Møter / arr. med enklere servering kr. 300,-
  • Selskap / arr. med middagservering kr. 500,-
  • Selskap / arr. med medbrakt mat kr. 3000,-

(ved flere enn 22 gjester, eller flerretters meny tillegges fra kr.250,-)

Hagaled står for salg av drikkevarer.

Alle rettigheter.

Jeg kan også leie inn kokk og tilby andre menyer.

Ta gjerne kontakt så vi kan gjøre en avtale som passer for deg.

 

 

 

KOLDTBORD A ( stort )

 

( kr. 335,- )

 

KOLDTBORD B ( lite )

 

( lunchbuffet ) ( kr. 280,- )

 

Kjøtt

Roastbiff m/rå løk

Svinekam

Svinekam ( alt. roastbiff )

Spekeskinke

Spekeskinke

Fenalår

Spekepølse

Spekepølse

Varm karbonade m/stekt løk

Varm karbonade (alt. kylling )

Varm kylling

Fisk

Kabaret m/fiskepudding,skalldyr

Kabaret m/fiskepudding,skalldyr

Røkt ørret / laks m/sennepsaus

Røkt ørret / laks m/sennepsaus

Sild

Reker

Tilbehør

Potetsalat

Potetsalat

Eggerøre

Eggerøre

Grønn salat

Grønn salat

Waldorf salat

Rømme / dressing

Rømme / dressing

Smør

Smør

Brød / flatbrød

Brød / flatbrød

Ostefat m/kjeks

Kaffe m / liten søtsak

Kaffe

 

JULEBORD

( kr. 385,- )

Som over, men med noe tillegg :

Ribbe m/surkål ( kylling byttes ut )

Medisterpølse

Sylte / rull

Rakafisk

Potetlefse

Kokt potet

Meny og pris kan variere noe p.g.a. tilgang på råvarer.

 

 

 

 

HALLINGBORD

( kr. 390,- )

DUGURDSMAT

( kr. 235,- )

Spikjiskinke

Vassgraut m/surmjølk og primskav

Fenalår

Surystil m/surmjølk

Spikjipølse

Rummegraut

Spikjipølse

Grautpinne

Brunost

Flesk og duppe

Kvitost

Varmrøykt ørret

Mjølkeprim

Grava laks

Heimelaga syltetøy

( vinter : rakafisk )

Kokte egg

Lefserull m/fisk

Rumme

Surystil m/surmjølk

Kviteseidsmør / setersmør

Nysteikte kvikaku

Kokt potet

Asningskaku

Eggerøre / kokte egg

Potetlefse

Kviteseidsmør / setersmør

Flatbrød

Rumme

Brød

Flatbrød

Brød

Kaffi med “lite affe”

Potetlefse

Dylle

Moltekrem ( alt. riskrem)

Kaffi med "lite affe"

 

Innhaldet i desse menya’dn kan variere noko etter årstid og tegjengelegheit